Robotul care scrie de mână pentru tine. Vezi ce e capabil să facă!

publicat acum 6 ani de
Robotul care scrie de mână pentru tine. Vezi ce e capabil să facă!

V-ați întrebat vreodată care e frumusețea scrisului de mână? De ce unii oameni încă optează pentru el și astăzi în ciuda tehnoredactării care a venit să ne simplifice modul de scriere, înmagazinare și transmitere a mesajelor?

Într-o epocă a tehnoredactării, scrisul de mână este din ce în ce mai ignorat, fapt pentru care oamenii ajung să și-l deformeze. Totuși, dacă vrei să impresionezi printr-un mesaj scris „de modă veche”, fie el o scrisoare, telegramă, felicitare sau bilețel, există acum o soluție și pentru asta.

O companie americană a reușit să creeze acel device care să scrie de mână pentru tine.

Un roboțel capabil să scrie documente undeva la până 255 de caractere, frumos legate și caligrafic redate, poate fi soluția pentru tine. Se pare că scrisul de mână are notorietatea lui și de multe ori oamenii îl preferă în locul tehnoredactării.

Acest roboțel despre care vă vorbesc scrie fiecare literă în parte într-un mod personalizat, așa că nu trebuie să vă faceți griji pentru originalitate.

Chiar și așa, îndemnul meu este ca, dacă vreți cu adevărat ca mesajul să fie cu adevărat special și unic, scrieți mesajul cu mâna voastră – atunci este cu adevărat al vostru și cred că nicio mașinărie nu poate reda cu același gust ceva din suflet!

Dacă vreți să vedeți mai multe, puteți vizualiza videoclipul de mai jos.

Sursa: publika.md


Cuvinte cheie:

URMĂREȘTE-NE!

Despre autor - Florin

Florin Gherheș

Primul meu contact cu "Cum se scrie?" a fost în momentul în care citeam un articol interesant (era articolul despre „Abracadabra” postat de Mihai Zinculescu – cu aproximativ un an de zile în urmă). Părându-mi-se foarte interesant articolul, am început să cercetez întreg site-ul, citind articol după articol. Îmi plăcea foarte mult ceea ce făcea Mihai aici. Știam, desigur, și de aplicație (pare-mi-se că de la știri) și am zis că e ceva wow. Așa am ajuns să văd că pe atunci Mihai avea nevoie de colaboratori. Am îndrăznit și l-am rugat să îmi permită și mie să postez pe această pagină. Fiind și în domeniu și studiind la o facultate de litere, am considerat această ocupație perfectă pentru mine. Cercetând anumite probleme, am ajuns să cunosc și eu mult mai multe despre frumoasa și uneori încâlcita noastră limbă.

Distribuie pe Facebook