O platformă românească pentru bloggeri, scriitori și pasionați de literatura!

publicat acum 7 ani de
O platformă românească pentru bloggeri, scriitori și pasionați de literatura!

Vă mai aduceți aminte jocul care permitea oricărui utilizator să devină milionar? Dezolvatatorii acestei aplicații – care a depășit de mult 5.000.000 de instalări – vin cu un nou proiect impresionant, de la care ne asteptăm la un succes mult mai mare decât al primului “boom”.

Proiectul se numește Tellarz, iar mai multe detalii putem afla chiar de la Adrian Birisiu, inițiatorul acestei platforme:

Tellarz este o platforma de libera publicare literare in care scriitorii si cititorii se aduna pentru a crea povesti originale de toate genurile. Este o platforma gratis pentru toata lumea. Fiind o platforma moderna, Tellarz ofera printre cele mai avansate unelte de citit si scris, spre exemplu: platforma are un editor integrat direct in website si atunci cand publici o poveste, poti selecta sa o impartasesti pe Facebook Twitter si LinkedIn. Tellarz mai dispune si de o pagina de analiza a povestilor tale cat si crearea propriei strategii pentru a atrage cititori pe povestile tale. Legat de functionalitatea platformei, aceasta merge pe principiul “win-win”.

Acceseaza Tellarz.com

Cum arată proiectul în cifre, la momentul actual și care sunt target-urile?

Dupa o luna de lansare putem sa spunem cu mandrie ca Tellarz a strans 100 de povesti originale si 5.000 de utilizatori lunar. Platforma este intr-o continua crestere si targetul pe care l-am stabilit pana la sfarsitul anului este de  50.000 - 60.000 de utilizatori activi lunar.

O afacere sau o pasiune? Investiție proprie sau accesări de fonduri?

Orice pasiune se poate transforma intr-o afacere daca iti doresti cu adevarat si crezi in idea ta. Sa zicem ca si costuri totale o sa fie in jur de 50.000 euro, banii fiind stransi din sponsorizari.

Cuvinte cheie:
  • Ultimele întrebări

URMĂREȘTE-NE!

Despre autor - Mihai

Mihai Zinculescu

Am început proiectul „Cum se scrie?” la începutul anului 2015, dintr-o joacă, mai mult pentru mine. Scânteia ideii s-a aprins în timp ce vorbeam pe chat cu o colegă de clasă și am constatat că nici eu nici ea nu știam cum e corect un anumit cuvânt. După lansarea aplicației, în mai puțin de două zile, aceasta ajunsese la peste 20.000 de descărcări. Următorul pas este să ajungem cea mai mare comunitate de limba română!

Distribuie pe Facebook