Până acum a fost bine. Ce urmează?

publicat acum 5 ani de
Până acum a fost bine. Ce urmează?

A trecut un an de la apariția aplicației „Cum se scrie?”. De fapt, un pic mai mult. Prima versiune a fost publicată în Android Market pe 23 decembrie 2014. După un an de analizând cuvinte, fraze și căutări utilizatorilor, a venit timpul să afișez câteva statistici și încă ceva...

În perioada: 10.01.2015 - 10.01.2016

Căutări efectuate:
    521.121 (aprox 1500 / zi)

TOP 5 cele mai cătate fraze:
    - vroiam sau voiam
    - ...
    - ...
    - ...
    - ...

Cei mai multi utilizatori unici pe site:
    17,000 pe 08,12,2015

Conturi pe cum-se-scrie.ro:
    1526


Pentru primul an în care doar ne-am făcut prezența pe internet, situatia se prezintă foarte bine. Pentru anul viitor, ținta este să triplăm toate cifrele de mai sus. Acum, pentru a ne extinde avem nevoie de ajutorul vostru. Nu direct, ci doar cu sugestii. Ce ați vrea să mai schimbăm? Concret ce nu vă place? Ce am putea să mai îmbunătățim?

Ținta finală este ca platforma „Cum se scrie?” să poată acoperi toate ramurile limbii române. Orice problemă legată de limba română să aibă o rezolvare aici.

Cuvinte cheie:
  • Ultimele întrebări

URMĂREȘTE-NE!

Despre autor - Mihai

Mihai Zinculescu

Am început proiectul „Cum se scrie?” la începutul anului 2015, dintr-o joacă, mai mult pentru mine. Scânteia ideii s-a aprins în timp ce vorbeam pe chat cu o colegă de clasă și am constatat că nici eu nici ea nu știam cum e corect un anumit cuvânt. După lansarea aplicației, în mai puțin de două zile, aceasta ajunsese la peste 20.000 de descărcări. Următorul pas este să ajungem cea mai mare comunitate de limba română!

Distribuie pe Facebook