Poezii citite de însuși Arghezi

publicat acum 6 ani de
Poezii citite de însuși Arghezi

În acest articol venim cu o mică supriză pentru cititorii noștri. Întrucât știm că Arghezi este unul dintre cei mai iubiți și apreciați poeți români, am atașat câteva linkuri a unor lecturi făcute de insuși Arghezi din propriile sale opere după cum urmează:

1. Testament

http://www.romanianvoice.com/sounds/arghezi/Tudor_Arghezi-Testament.mp3

2. Zdreanță

http://www.romanianvoice.com/sounds/arghezi/Tudor_Arghezi-Zdreanta.mp3

3. Flori de mucigai

http://www.romanianvoice.com/sounds/arghezi/Tudor_Arghezi-Flori_de_mucigai.mp3

4. Cina

http://www.romanianvoice.com/sounds/arghezi/Tudor_Arghezi-Cina.mp3


Întotdeauna lectura făcută de autorul în persoană are ceva aparte, iar autenticitatea este și ea un plus de valoare. Sperăm că vă bucură o astfel de supriză și promitem să revenim cu materiale cât mai interesante!

sursa: romanianvoice.ro

Cuvinte cheie:
  • Ultimele întrebări

URMĂREȘTE-NE!

Despre autor - Florin

Florin Gherheș

Primul meu contact cu "Cum se scrie?" a fost în momentul în care citeam un articol interesant (era articolul despre „Abracadabra” postat de Mihai Zinculescu – cu aproximativ un an de zile în urmă). Părându-mi-se foarte interesant articolul, am început să cercetez întreg site-ul, citind articol după articol. Îmi plăcea foarte mult ceea ce făcea Mihai aici. Știam, desigur, și de aplicație (pare-mi-se că de la știri) și am zis că e ceva wow. Așa am ajuns să văd că pe atunci Mihai avea nevoie de colaboratori. Am îndrăznit și l-am rugat să îmi permită și mie să postez pe această pagină. Fiind și în domeniu și studiind la o facultate de litere, am considerat această ocupație perfectă pentru mine. Cercetând anumite probleme, am ajuns să cunosc și eu mult mai multe despre frumoasa și uneori încâlcita noastră limbă.

Distribuie pe Facebook