10 lucruri bune de aruncat într-o discuție, atunci când nu ai alte subiecte

publicat acum 8 ani de
10 lucruri bune de aruncat într-o discuție, atunci când nu ai alte subiecte
Există un moment când nu mai ai subiecte de discuție (din diverse motive). În acest articol vom prezenta 10 lucruri de la care poți începe o adevărată dezbatere.
  1. „Peste 100 de ani, Facebook va avea 500 de milioane de conturi cu oameni morţi.” - Ce se va întâmpla atunci?
  2. „În limba engleză, dacă spui colorful încet cuiva, de pe buze se poate  citi I Love You.” - Se poate considera aceasta o gafă?
  3. „În 1938, Adolf Hitler a fost ales Man of the Year de câtre cei de la Time Magazine.” - O alegere pe bune sau au fost niște aranjamente?
  4. „Pentru o perioadă scurtă de timp, tu ai fost cea mai tânără persoană din lume.” - Aproximativ câte secunde?
  5. „28 Iunie este ziua Internaţională a CAPS LOCK-ULUI.” - Ziua Ctrl-ului când este?
  6. „Ţi-ar trebuii cca 1.000 de ani ca să poţi viziona fiecare videoclip postat pe Youtube.” - Câte minute de conținut se adaugă în fiecare minut?
  7. „Primul om care a supravieţuit căderii în Cascada Niagara, a murit mai târziu după ce a alunecat pe o coajă de portocală.” - Este un „știai că” adevărat sau o glumă?
  8. „Sub SOPA puteai lua 5 ani de închisoare dacă downloadai o piesă de-a lui Michael Jackson... cu un an mai mult decât a primit doctorul care l-a omorât.” - Totuși, ești pro sau contra SOPA?
  9. „În medie, un copil poate recunoaşte peste 200 de logouri de companii, asta până să intre în clasa I.” - Deci școala scade creativitatea?
  10. „Din 1898 până în 1910 “tratamentul” cu heroina a fost comercializat ca substitut non-dependent al morfinei şi medicament de tuse pentru copii.” - De ce doar 12 ani? Nu a avut efect tratamentul sau efectele secundare au fost dezastruoase?

URMĂREȘTE-NE!

Despre autor - Mihai

Mihai Zinculescu

Am început proiectul „Cum se scrie?” la începutul anului 2015, dintr-o joacă, mai mult pentru mine. Scânteia ideii s-a aprins în timp ce vorbeam pe chat cu o colegă de clasă și am constatat că nici eu nici ea nu știam cum e corect un anumit cuvânt. După lansarea aplicației, în mai puțin de două zile, aceasta ajunsese la peste 20.000 de descărcări. Următorul pas este să ajungem cea mai mare comunitate de limba română!

Distribuie pe Facebook